Het Groene Huys
Reserveren

Over Ons

Al jaren was onze droom om met ons gezin middenin in de natuur te wonen. Beiden opgegroeid in Amsterdam en Diemen, zouden we op het platteland de grote stad wel heel erg missen. Tot deze kans voorbij kwam!

Voor ons de ultieme combinatie; wonen in een prachtig huis gelegen aan de dijk tussen de weilanden en de rivier de Gaasp. En toch aan de rand van de grote stad, met alle voorzieningen om de hoek. 

Graag delen we deze unieke locatie met liefhebbers door een flexibele ruimte te verhuren die zowel geschikt is voor B&B als voor een vergaderlocatie. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek vanaf het einde van de zomer direct via de website.

Wij zijn nu nog druk aan het verbouwen en met veel liefde en geduld bezig om deze fantastische plek zo mooi mogelijk te maken voor jullie! Onze verwachte opening is aan het einde van de zomer.

 

Danny & Danielle

 

Onze Services

Wat We Doen

Bed & Breakfast

Wij verhuren een hele mooie ruimte voorzien van alle comfort, middenin in de natuur én aan de rand van Amsterdam.

Vergaderen in de natuur

Inspirerend vergaderen op een originele locatie. Tussen het werk door even een ommetje door de weilanden maken en dan weer fris ertegenaan. 

Theetuin

Kom bij mooi weer lekker even langsfietsen of wandelen bij onze theetuin. Ontspannen wat drinken tussen de fruitbomen.

Verwachte opening: einde zomer 2020

 

Reviews

Wat zeggen anderen over ons

Geweldige plek, middenin de natuur, langs het water en in de weilanden. En toch vlakbij Amsterdam, met een eigen parking. Goed verzorgd.               

Lisa Smit

Mooie Bed en Breakfast, fijne bedden en een lekker ontbijt. Leuke eigenaars. We vonden het een heel aangenaam verblijf en komen zeker terug.

Jeroen & Hannah

Geboekt voor een meeting op een rustige en inspirerende locatie. En dat was het! Binnen een stijlvolle vergaderruimte, buiten een fijn zitje. 

Edward James

Translate »